بر اساس دادههای ارائه شده توسط BitInfoCharts ، هشریت بیتکوین به رکورد جدید ۲۰۳.۵ اگزاهش در ثانیه رسیده است، که به این معنی است که این شبکه قویترین شبکهای است که تاکنون بوده است.
هش ریت به کل قدرت محاسباتی مورد نیاز برای استخراج سکه های جدید و ایمن سازی شبکه اشاره دارد.
انتظار میرود که سختی استخراج بیتکوین در اواخر این هفته به 24.98 تریلیون برسد، که تنها یک تار مو با علامت 25 تریلیونی که در ماه می قبل از ممنوعیت چین ثبت شده بود فاصله دارد. سختی استخراج به طور خودکار هر دو هفته یک بار بر اساس هش بیت بیت کوین تنظیم می شود. هرچه شبکه اشباعتر شود، سکههای بیشتری تولید میشوند، به همین دلیل است که برای جلوگیری از تولید بیش از حد نیاز به تعدیل مثبت است (و بالعکس).
در 3 ژوئیه، سختی بیت کوین به دنبال خروج ماینرها از چین که با ممنوعیت استخراج ارزهای دیجیتال توسط دولت آغاز شد، با رکوردشکنی 27.94 درصد کاهش یافت.
در 20 ژوئن، هش ریت شبکه به کمترین میزان محلی 58.4 اگزاهش در ثانیه کاهش یافت، اما به لطف مهاجرت ماینرهای چینی به کشورهای دیگر مانند قزاقستان و روسیه، توانست نسبتاً سریع ترمیم شود.
در ماه اکتبر، ایالات متحده به بزرگترین مرکز استخراج بیت کوین در جهان تبدیل شد و از چین پیشی گرفت.
مصرف انرژی بیت کوین
در همان زمان، بحث ها در مورد مصرف بیش از حد انرژی بیت کوین همچنان ادامه دارد.
بر اساس داده های به اشتراک گذاشته شده توسط Digiconomist، بزرگترین ارز دیجیتال جهان 134 تراوات ساعت برق مصرف می کند که با قدرت اقتصادی بزرگی مانند آرژانتین قابل مقایسه است. این آمار شگفتانگیز باعث شد بسیاری از دوستداران محیط زیست از تأثیر نامطلوب استخراج بیتکوین بر اقلیم شکایت کنند.
با این حال، طرفداران آن استدلال می کنند که استخراج ارز دیجیتال در واقع سبزتر از بسیاری از صنایع است.