در میان افزایش موارد سرقت انرژی برای استخراج بیت کوین در مالزی، شرکت برق این کشور راه های جدیدی را برای مقابله با این مشکل پیشنهاد می کند. 

بلومبرگ گزارش می دهد که Tenaga Nasional Bhd در حال بررسی وضع تعرفه ویژه ای برای اپراتورهای استخراج بیت کوین است که در آن شرکت کنندگان اجازه خواهند داشت برای «تامین تنظیم شده» درخواست دهند . 

به گفته بهارین دین، رئیس و مدیر عامل شرکت، استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج ارزهای دیجیتال احتمالا در روزهای آینده افزایش خواهد یافت. Tenaga خاطرنشان می کند که استخراج غیرقانونی بیت کوین با استفاده از اتصال غیرقانونی برق از 610 مورد در سال 2018، 7209 مورد را در سال 2021 ثبت کرده است.

بحرین همچنین تخمین می‌زند که سرقت برق بین سال‌های 2018 تا 2021 به ارزش 550 میلیون دلار بوده است که در آن 18 نفر دستگیر شده‌اند. 

قابل ذکر است، برای دور زدن رگولاتورها، ماینرها به فعالیت هایی مانند دستکاری در نصب کنتور یا تامین برق کامل عملیات آنها بدون استفاده از کنتور و اتصالات غیرقانونی متوسل شده اند.

مرتکبین غیرمسئول این کار را به قیمت به خطر انداختن امنیت و قابلیت اطمینان عرضه برای عموم مردم انجام می دهند. بهارین گفت: اتصالات غیرمجاز برق نیز می تواند خطر آتش سوزی باشد. 

مطابق با، گزارش قبلی ما همچنین نشان داد که اداره تحقیقات جنایی Bukit Aman مالزی (CID) تجهیزات استخراج غیرقانونی بیت کوین را به ارزش رکورد 54 میلیون رینگیت (12.9 میلیون دلار) کشف و ضبط کرده است. 

در مقایسه با سال 2020، ارزش تجهیزات توقیف شده 1.26 میلیون رینگیت (331000 دلار) بود که نشان دهنده افزایش 4185 درصدی است. 

برای دستگیری ماینرهای غیرقانونی بیت کوین، Tenaga با چندین آژانس دولتی از جمله سازمان ضد پیوند، پلیس، کمیسیون انرژی و شوراهای محلی همکاری کرده است. 

علاوه بر این، کارشناسان همچنین استفاده از فناوری‌هایی مانند اندازه‌گیری هوشمند، سیستم‌های مدیریت داده‌های کنتور و نرم‌افزارهای تحلیلی را برای افزایش در دسترس بودن تقاضای انرژی و اطلاعات عرضه حیاتی توصیه می‌کنند.

با توجه به اینکه مالزی استخراج ارزهای دیجیتال را غیرقانونی اعلام کرده است، مشخص نیست که در صورت تایید این پیشنهاد چگونه اجرا خواهد شد. 

به طور کلی، مقررات ارز دیجیتال در مالزی همچنان یک موضوع بحث داغ است. همانطور که توسط Finbold گزارش شده است، یمانی حافظ موسی معاون وزیر دارایی کشور اخیراً تکرار کرد که مالزی ارزهای دیجیتال را به عنوان یک گزینه مالی دسته بندی نمی کند. این مقام دولتی خاطرنشان کرد که ارزهای دیجیتال کیفیت یک ارز جهانی را نشان نداده اند.

موضع او با کشورهایی مانند السالوادور که اقدام به اعلام بیت کوین به عنوان ارز قانونی کرده اند متفاوت است.